Pogoji poslovanja

Bajalkina spletna prodajalna deluje pod okriljem Bajalke, zavoda za založništvo in umetnost pripovedovanja, Maribor, s sedežem na naslovu: Kettejeva 20, 2000 Maribor. Bajalka je v razvid vpisana pri Okrožnem sodišču Maribor z matično številko: 8130523000 in z davčno številko: 17058236. Bajalka v skladu s 1. točko 94. člena ZDDV-1 ni zavezanka za DDV. Številka transakcijskega računa je: SI56 6100 0001 8537 435. Bajalka je vključena v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij.

Naše knjige lahko naročate v Bajalkini spletni prodajalni: bajalka.si/prodajalna, na elektronskem naslovu: info@bajalka.si ali po telefonu: 031 528 029. Veseli bomo tudi na roko napisanih naročil, ki nam jih lahko pošljete na naslov: Bajalka, Kettejeva 20, 2000 Maribor.

Cene so v naši spletni prodajalni navedene v evrih (EUR).

Naše pošiljke dostavlja Pošta Slovenije in pridejo do vas v nekaj dneh (največ v enem tednu). Če se vam zelo mudi, nas na to opozorite, in se bomo še posebej potrudili, da bo pošiljka pri vas v najkrajšem možnem času.

Ob nakupu Bajalkinih knjig lahko znesek poravnate po predračunu z nakazilom na naš transakcijski račun ali z gotovinskim plačilom po povzetju.

Če znesek poravnate po predračunu, je poštnina BREZPLAČNA. Sicer je poštnina s provizijo za plačilo po povzetju določena po veljavnem ceniku Pošte Slovenije in znaša 4 EUR. Knjige vam lahko pošljemo tudi v tujino. V tem primeru bomo pri Pošti Slovenija sproti preverili stroške pošiljanja.

V posebnih primerih se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem knjig v Mariboru ali v Ljubljani z možnostjo plačila v gotovini.

Če si po nakupu premislite, nas o tem pisno obvestite najkasneje v petnajstih dneh od prejema pošiljke. Nato nam nepoškodovane knjige skupaj s kopijo računa lahko vrnete na svoje stroške pošiljanja v naslednjih petnajstih dneh. V roku enega tedna vam bomo vrnili denar na transakcijski račun.

Pri Bajalki si pridružujemo pravico do sprememb Pogojev poslovanja. Posodobljena verzija se nahaja na povezavi: bajalka.si/pogoji-poslovanja-izjava-o-zasebnosti.

Izjava o zasebnosti

Vaše osebne podatke, ki nam jih boste zaupali ob naročilu knjig, bomo pri Bajalki skrbno varovali. Ne bomo jih posredovali tretjim ali nepooblaščenim osebam. Namenjeni bodo podatkom za račun, ki bo veljal kot pogodba med vami in Bajalko. Račun boste prejeli po pošti skupaj z naročenimi knjigami. Če se strinjate, bomo vaše elektronske podatke uporabili tudi za občasno obveščanje o novih knjigah in naših dogodkih. Z Bajalkinih novic se vedno lahko odjavite.

Spoštovali bomo vaše zaupanje.